Babytheek

Babytheek

Een babytheek is een uitleendienst voor babymateriaal. Je kan er (grote) babyspullen lenen tegen een kleine jaarlijkse bijdrage van 30 euro. Een leuk initiatief dat niet alleen goed is voor de portemonnee, maar ook voor het milieu.  

Iedereen kan een abonnement nemen op de babytheek: ouders, grootouders, leden en niet-leden van de Gezinsbond. Leden van de Gezinsbond krijgen 5 euro spaarkorting op de lidkaart en gezinnen met recht op verhoogde tegemoetkoming betalen maar 6 euro voor een jaar.

Kom eens langs tijdens de openingsuren of maak zelf je account aan op onze website

Ben je op zoek naar kinderkleding of zwangerschapskleding, dan kan je terecht in onze ruilboetiek in Huis van het Kind Deurne-Noord.

Openingsuren:

  • Dinsdag van 09.30 tot 11.30u
  • Vrijdag van 17.00 tot 19.00u

Waar en contact

Meehelpen in de Babytheek?

In de Babytheek zorgen vrijwilligers voor een warm onthaal van de gezinnen, houden het uitleensysteem op de computer up to date en geven informatie over gebruik van de baby-items. Ook zin om mee te helpen? 1x per maand, 2x of meer per maand? Op dinsdag of op vrijdag? Laat het weten via annick.haesen@gezinsbond.be of 0477 78 71 74.

Spullen doneren?

Specifiek gaat het om spullen die ouders gebruiken tijdens het eerste levensjaar van de baby (geen kledij of speelgoed). Momenteel zoeken wij vooral babybedjes, kinderwagens en kinderstoelen. Heb je thuis nog babymaterialen staan die in goede staat zijn? Wil je ze graag een tweede leven geven? Misschien kunnen wij jouw spullen nog een plaats geven in de Babytheek.

Neem contact op voor meer informatie via annick.haesen@gezinsbond.be of 0477 78 71 74

babytheek

Onze partners

 

 

 

onze partners

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.