Museumpas

Op zoek naar een pas waarmee je meer dan 225 musea in België kan bezoeken? De Museumpas is perfect wat je zoekt. Koop hem voor jezelf of als cadeau!

 

Korting op de Museumpas via de Gezinsbond

  • 10% spaarkorting
  • De korting is enkel geldig op museumpassen (vouchers) aangekocht via de webshop van de Gezinsbond.
    • De vouchers kunnen ook gebruikt worden voor verlenging van je museumpas met 1 jaar. De Gezinsbond-korting is niet cumuleerbaar met de voordeelprijs voor verlenging rechtstreeks via Museumpas.
  • Per lidnummer kunnen er maar evenveel vouchers voor museumpassen aangekocht worden als er inwonende gezinsleden zijn op basis van de gegevens beschikbaar in de ledendatabase van de Gezinsbond.
  • De korting wordt onmiddellijk bij aankoop van de voucher op de lidkaart geplaatst.
  • De vouchers dienen op de website van museumpas ingeruild te worden voor de effectieve museumpas of de verlenging van je museumpas. Hierbij dien je de vouchercode (13 cijfers), en dus NIET je lidnummer, in te geven. Belangrijk: kies voor 'koop de museumpas' als je eerder nog geen pas had, kies voor 'aanmelden op Mijn museumpas' als je reeds een pas hebt en wenst te hernieuwen. OPGELET: je vouchercode zal na ontvangst max. 1 jaar blijven werken; het is dus belangrijk dat je de voucher op tijd inruilt voor een museumpas.
    De museumpas wordt meteen geactiveerd zodra je je voucher inruilt.
  • De museumpas is vooral digitaal geworden. De digitale museumpas is een persoonlijke QR-code die je kan downloaden als app op je smartphone. Als je een voucher inruilt, ontvang je meteen de digitale museumpas. De fysieke museumpas (kaart) is optioneel en kost 2,95 euro per pas.
Museumpas

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.