VOOR GEZINNEN MET KINDEREN VAN 6 TOT 12 JAAR - DRIE CREATIEVE VIDEOWORKSHOPS

Pak pen en papier, stift of schaar en maak je helemaal klaar voor een paar uur knutselplezier. Met de workshop Landschap in Kaart maak je een maquette van een nieuw en te gek landschap. In Tiny House ga je aan de slag als architect & bouwer. Je maakt een schaalmodel van je eigen huis. Tijdens Verzonnen Fotoalbum stel je een fotoalbum samen van een onbestaande familie.

Locatie

Antwerpen 2000 Antwerpen grootstad

Pak pen en papier, stift of schaar en maak je helemaal klaar voor een paar uur knutselplezier.
Met de videoworkshop Landschap in Kaart maak je een maquette van een nieuw en te gek landschap.
In de videoworkshop Tiny House ga je aan de slag als architect & bouwer. Je maakt een fantasierijk schaalmodel van je eigen huis.
Tijdens de videoworkshop Verzonnen Fotoalbum stel je een fotoalbum samen van een onbestaande familie.

Wat moet ik doen?
• Van donderdag 1 april t.e.m. vrijdag 30 april zoek je op www.daskunst/webshop naar 1 van de bovenstaande videoworkshops.
• Plaats de videoworkshop in het winkelmandje en reken af door de promotiecode DASKUNSTPAAS in te vullen. De videoworkshop wordt dan gratis aan jou bezorgd.
• Stuur ons nadien een foto van je mooie werkjes, zodat wij die op onze Facebookpagina kunnen delen met de rest van de wereld: hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.