Veilig online: Cyberpesten

Gepest worden maakt je leven tot een heuse hel. Zeker als het ook online gebeurt: het komt extra hard aan en houdt niet op wanneer je thuis bent. Hoe gaat cyberpesten precies in z'n werk? Wie zijn daders en slachtoffers en wie kijkt toe? Bestaat er een perfecte aanpak, waarom moet je vooral praten en hoe begin je daaraan? Dankzij deze sessie kun je ten strijde trekken tegen de cyberpest-plaag.

Locatie

Wilrijk 2610 St. Camillusstraat 95 Huis van het Kind

Tijdens de vorming krijgen ouders zicht op wat (cyber)pesten is en hoe dit invloed heeft op hun kinderen. In getuigenissen komen kinderen, jongeren, ouders en experts aan het woord.

Deze vormingsavond gaat door in het kader van de Week tegen pesten en loopt i.s.m. het Huis van het kind Wilrijk en het district Wilrijk
Veilig Online is een initiatief van Gezinsbond en Child Focus.

Deelname gratis, maar inschrijven wel noodzakelijk!

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

gezinsbondwilrijkactiviteiten@gmail.com of huisvanhetkind.wilrijk@antwerpen.be of via het onthaal van het Huis van het kind in Wilrijk (wo 13u00-16u.00 en do 13u00-17u00)

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten