Mira - Verre van Weg, woord, beeld en muziek over liefde en gemis (première)

‘Verre van Weg’ is een voorstelling in woorden, beelden en muziek over liefde en gemis. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte zangeres Mira dit concert voor de Gezinsbond. Vooraf brengt Caroline Meerschaert een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld.

Locatie

Aartselaar 2630 della Faillelaan 34 CC 't AAmbeeld

'Verre van Weg' is een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. We (her)ontdekken een schat aan liedjes die tonen hoezeer wij mensen -doorheen tijd en ruimte- muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is. In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw en verdriet en geïnspireerd door de troost van muziek, maakte ze dit concert voor de Gezinsbond.
Vooraf brengt ritueelbegeleider Caroline Meerschaert in een collage van verhalen de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte als er geen herinneringen zijn?
Na elke voorstelling stellen verschillende organisaties die werken rond dit thema zichzelf voor.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

Tickets via https://www.cultureelcentrumaartselaar.be/verre-van-weg-mira-premiere
Leden van de Gezinsbond ontvangen ter plaatse 2 euro korting op de lidkaart.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Jan 06
Locatie

Wilrijk

Ma Jan 06
Locatie

Wilrijk

Za Jan 11
Locatie

Wilrijk