Lastige mensen... en hoe ze te overleven

Volzet

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke, acteur, stelt op heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen… Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat!

Locatie

Wilrijk 2610 Pastoor Pauwelsplein St. Jan Vianneykerk

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke stelt op zijn heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Personages uit theater of media die we helaas ook in het dagelijks leven tegen ’t lijf lopen. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen… Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat!
Erik Burke studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck en is o.a. gekend als agent Geert uit “Wittekerke”.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
9.00

Deelname 9 euro – leden van de Gezinsbond krijgen 3 euro spaarkorting terug op hun lidkaart.
Gelieve te storten op rek.nr. BE63 9733 6898 5408 van werkgroep SCW - mededeling “Lastige mensen + naam”. Je deelname is pas definitief na betaling.

Inschrijven

Inschrijven verplicht – de plaatsen zijn beperkt.
Info en inschrijven: scw.gezinsbond@gmail.com of sms 0477 78 71 74, met vermelding naam en aantal personen.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.