AFGELAST: Creatieve workshop voor gezinnen: we maken ons eigen familieschild

Het familieschild stamt uit de Middeleeuwen, het is een kleurig merkteken en is verbonden aan een familie. Het diende als herkenningsteken en onderscheidde zich in vorm en beeld. Elk kind, elke ouder en elk gezin is anders en uniek. We stellen de eigenheid van ons gezin voor in een uniek beeld dat bij ons gezin past. Een workshop voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Locatie

Wilrijk 2610 St. Camillusstraat 95 Huis van het Kind

Het familieschild stamt uit de Middeleeuwen, het is een kleurig merkteken en is verbonden aan een familie. Het diende als herkenningsteken en onderscheidde zich in vorm en beeld.

Elk kind, elke ouder en elk gezin is anders en uniek.
We stellen de eigenheid van ons gezin voor in een uniek beeld dat bij ons gezin past.
We denken na over ons ontwerp, mag het abstract zijn of figuratief? Willen we bepaalde kleuren gebruiken, maken we afdrukken van onze handen en voeten, zetten we onze namen erop,...?
Het kan allemaal! Plezier maken, experimenteren en samenwerken staat voorop! Elk resultaat is een goed resultaat want het is ONS resultaat!
Een workshop voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 8 jaar.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Een workshop voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 8 jaar.
Inschrijven: gezinsbondwilrijkactiviteiten@gmail.com of via de website www.wilrijk.gezinsbond.be of per sms: 0496 33 63 77

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze activiteiten. Schrijf je in op de nieuwsbrief van afdeling Wilrijk.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten